Loon Eerste minister – Charles Michel

CharlesMichel_geld

Onze Belgische meneer de eerste minister, Charles Michel, krijgt een jaarloon van €230.000. Wat gelijkstaat met een wekelijkse vergoeding van €4.600. Het is natuurlijk een topman want hij bestuurt het Belgenlandje. Wat denk jij van dit loon?

8 gedachten over “Loon Eerste minister – Charles Michel

 1. Belachelijk! Echt jong. Ik snap wel dat die gast wa werkt maar ik ook zu! En ik verdien in één maand wat hij in een dag krijgt, pfff . Das er wel wat over zu!!!

 2. waarom moet deze persoon ongeveer 19000 euro per maand verdienen terwijl er honderdduizenden zijn die met 800 a 1000 euro moeten leven per maand
  halveer deze persoon en alle politiekers hun loon met de helft en na 5 jaar is de staatschuld afgelost en de geldproblemen voor belgie opgelost en moeten de minderbedeelde niets meer ophoesten voor de rijken en kunnen deze minderbedeelde ook iets rijkelijker leven met misschien een 1200a1500euro per maand

 3. mooie berekening van jaar naar maand maar dan in de tekst in de fout gaan : hij heeft geen maandelijkse vergoeding van €4.600 maar €19.166. volgende keer eerst eens nalezen voor publicatie.

  1. Dag jean,

   Inderdaad klopt. Onze excuses voor de gemaakte verwarring in de tekst, het werd ondertussen aangepast. Bedankt voor je oplettendheid en om het te melden.
   Miriam

 4. wat betreft zijn wedde, die vind ik normaal voor zo een functie. als je dan een vergelijking maakt met een voetballer die tot 15 miljoen aan wedde zonder reclame inkomsten heeft dan vind ik dat schandalig. een ceo of een minister heeft een veel grotere verantwoordelijkheid, zij moeten het boelke draaiend houden. zonder sponsoring is de dikbetaalde top (?) sport nergens, schaf die verdoken belastingontduiking af en de staatsschuld zal ook drastisch verminderen.

 5. GEACHTEN den helft van ministers enz dat in brussel hun broeken verslijten mee te praten dikwijls zoals in kindertuin slapen op hun stoel enz enz!! zijn overbodig!! overheid staat wetten die zulke ziekelijke wedden lonen goed keuren en laten uitbetalen !! moesten allen krijgen wat ik denk en van harte toewens !!zonder sorry!! in naam van alle minderbedeelde mensen in ons landtje van de glimlag die men momenteel grondig aan het kapot maken is die grote meerbedeelde in brussel in alle sporten grote bedrijven enz!! nog twee soorten super rijke en super arme!! mvg AAN WIE HET RECHT???????????????????

 6. Geen euro teveel voor wat hij doet. Gemakkelijk roepen van aan de kant maar zelf presteren ho maar. Mag van mij gerust het dubbele krijgen. Goed zo Charles Michel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>